Je hrubý a odmítá jízdy

Reagovat
Je hrubý a odmítá jízdy

Dobrý den , chtěla bych se zeptat s přítelem chodíme do práce tak většinou nestíháme nebo nemůžeme chodit do autoškoly na hodinu kde nám pan vyučující pouští videa z roku 1998 celá hodina probíhá tak že si sedneme a koukáme na videa výklad k tomu neprovozuje jen sedíme a koukáme to je vše . Dnes jsem mu volala jestli by pro nás s přítelem neměl nějaké volné jízdy . Pan nám řekl pokud nebudeme chodit na jeho hodiny tak nám jízdy dávat nebude do telefonu je hrubý a nedokáže pochopit že nám v práci volno dají jen pokud vážně máme jízdy. S přítelem se učíme sami doma z knížek protože nám případně že videa jsou zbytečná a dnes jsou i jiné zákony než ve videích před dvaceti lety . Je normální tohle dělat ?? předem děkuji.



Reakce

Dobrý den, výběr autoškoly by neměl být jen podle ceny, ale hlavně podle referencí uchazečů, kteří danou autoškolu navštěvovali. Způsob a forma výuky je na provozovateli autoškoly. Výuka teorie je povinná. Může být formou výuky v kurzu v rozsahu 36 hodin, nebo formou konzultací v rozsahu 11 konzultačních hodin. Pokud máte problém s uvolňováním ze zaměstnání, navrhuji domluvit si konzultace pro Vás a Vašeho přítele. Může to být za zvýšenou cenu (pokud to bude jen pro dva uchazeče), ale tím vyřešíte problém s uvolňováním ze zaměstnání. To, že Vás neplánuje učitel na jízdy pokud nechodíte na teorii je pochopitelné z výše uvedených důvodů povinné výuky teorie.
Pokud nejste spokojeni s chováním a vystupováním učitele, tak to projednejte s vedením autoškoly, případně můžete přejít do autoškoly jiné.