Stížnost

Reagovat
Stížnost

Dobry den Pane ombudsmane chtěla bych si stěžovat na Pana Aleše Macka který si nabírá víc klientu než je schopny zvadnout dělají řidičák i 6 měsíců místo 3 měsíců místo aby se věnoval stávájícím klientům kde by měli mít jízdy 2-3 v týdnu tak je jenom jedna ale nabere dalších 20 lidi i přesto že má plno Pán Macek je nenažrány na peníze a jeho chovaní je ne přípustné. Už bych syn chtěl konečně řídičák za tak hříšné peníze.Děkuji za kladné vyřízení



Reakce

Dobrý den, pokud jste nespokojení v současné autoškole, je možné přejít do jiné, kde se Vám budou lépe věnovat. To jak probíhá výcvik v autoškole, jak často jsou praktické jízdy a délku trvání kurzu ombudsman nemůže ovlivnit. To je vždy na dohodě mezi autoškolou a klientem.
Snažte se s Vašim učitelem domluvit na četnosti praktického výcviku v řízení podle Vašich možností a tak, aby byl výcvik pro Vás přínosný. Pokud se nedohodnete, snažte se najít ve Vašem okolí autoškolu, kde Vám vyhoví. Přestup do jiné autoškoly je popsán v kapitole " Pro žáky" - "Přechod do jiné autoškoly".