Autoškola 1x za 10dní

Reagovat
Autoškola 1x za 10dní

Dobry den, od sprna letosniho roku jsem mela prvni jizdy u autoskoly. Doted mam za sebou cca 15jizd z toho 7 na parkovisti. Nemam sanci se ucit a muj autoskolak je a me protivny. Bez dovoleni mi tyka, sem tam padne slovo “tyvole proc zas”?
Nelibi se mu drzeni volantu, jak radim, jak mackam spojku...nic na vsem vidi spatne. Nejhorsi vsak je ze mi neni schopen dat vic jizd. Co mam v tomto pripade delat? Dekuji



Reakce

Vážená paní,
familiární chování Vašeho učitele, mělo být pro Vás dostatečným impulsem k upozornění dotyčného ke změně postoje a vyjadřování k Vaší osobě hned na samém počátku. Obecně, si každý dovolí jen tolik, kolik mu svým postojem umožníte. Učitel autoškoly by si měl uvědomovat své postavení a podle toho se k zákazníkovi chovat.
Ve druhé části příspěvku si stěžujete na neustálou korekci ze strany učitele. Pominu-li Vámi vyjádřené familiární chování učitele, pak na výtkách k nevhodnému držení volantu, řazení rychlostních stupňů, či manipulaci se spojkou nespatřuji žádnou nestandardnost. Učitel má učit a korigovat chování žáka - budoucího řidiče - ve smyslu postupného odbourávání špatných, či pro řízení nevhodných návyků.
Sama vyjadřujete, že jste se dostala do provozu až po 7 hodinách, (jízdách?) na parkovišti, (cvičišti?) Otázkou zůstává, z jakého důvodu se s Vámi učitel neodvážil do provozu.
Pro Váš klid doporučuji provést přestup do jiné autoškoly, ve které se Vám budou více věnovat. Přeji mnoho úspěchů v další výuce a výcviku k získání řidičského oprávnění u jiné autoškoly.