Doprovod motorky

Reagovat
Doprovod motorky

Dobrý den,
včera jsem měl poměrně nepříjemnou zkušenost při jízdě. Učitel si na stejný čas domluvil jak jízdu autem se mnou, tak žáka na motorce. Takže místo toho aby se v klidu věnoval jen jednomu z nás jako při normální jízdě, udělal si ze mě řidiče zatímco navigoval motorkáře. Přičemž pokaždé co jsem se jen trochu víc vzdálil než na minimální vzdálenost (což je s ohledem na zrychlení motorky dost častá záležitost), přišly nadávky a mlácení do stehna. V okamžiku kdy jsem si začal stěžovat mi jen řekl ať si držím rozestup a jsem zticha. Z jízdy jsem si proto kromě bolavého stehna neodnesl nic. Nepřijde mi to jako legální a férové jednání.



Reakce

Vážený pane,
nejjednodušší způsob řešení dané situace je následující.
Ukončete předčasně výuku a výcvik v této autoškole, požádejte o vrácení nevyčerpané částky kurzovného, dále o vydání potvrzení dosud absolvované výuky a výcviku (tzv. převodku), vaši žádost o přijetí do výuky a výcviku a posudek zdravotní způsobilosti (tyto dva dokumenty jste předkládal při vstupu do autoškoly) a změňte autoškolu. Pokud máte na Vaší končetině nějaké zranění, podlitiny apod., vyhledejte lékařské ošetření a zprávu si uchovejte pro případ, že byste hodlal podat trestní oznámení.
Tato autoškola Vás nic nenaučí, a ještě Vás dehonestuje. Učitel, který nedokáže eliminovat své emoce, nemá v pedagogickém sboru co pohledávat a už vůbec ne v motorovém vozidle jako učitel. Pokud máte v úmyslu tento incident řešit a podat příslušné podněty můžete nám sdělit bližší informace, kdy bychom Vám mohli pomoci s realizací. Pro větší diskrétnost můžete příspěvek vložit do neveřejné části.