Neprofesionální. Učitel

Reagovat
Neprofesionální. Učitel

Dobrý den zahájila jsem kurz od února a čekám na jízdy přes dva měsíce a volám učiteli a pořád se vymlouvá že toho má hodně a že kurz na SK b se může dělá. Až 5 měsíců. Byla ale když sem mu platila řidičák tak mi nic neříkal že má hodně lidí ze ti bude dlouho trvat. Byla jsem jenom na dvě teorie a volala jsem mu kdy budou jízdy a furt se vymlouvá že toho má moc a řekla jsem mu že chci přejít do jiné autoškoly a že není problém ale že si strhne za teorie ceníku má 3500 když sem byla jenom dvakrát a ne na všechny zprávě by to měl být zapsání kdo mu přišel na teorií. Vůbec nechápu tak neprofesionální jednání ze žáky.



Reakce

Dobrý den, Váš učitel má pravdu v tom, že délka trvání kurzu není nijak omezena. Důležité je, že až začnete praktický výcvik v řízení, tak je dobré mít jízdy nejlépe dvakrát v týdnu. Jestliže se na takovém způsobu výuky a výcviku nedohodnete, je lepší přejít do jiné autoškoly, kde se domluvíte na těchto podmínkách.
Že si při přestupu autoškola strhne nějakou částku za registraci a odučené hodiny, s tím musíte počítat. Zejména pokud to má autoškola uvedené v ceníku.