Vrácení peněz

Reagovat
Vrácení peněz

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat , Zaplatil jsem 32.000 Kč autoškole pro to že jsi chci udělat SK. D ( Autobus )... Problém je že kvůli mému zdravotnímu stavu a operaci která mě náhle zaskočila nezačnu ani první zkoušku... Vrátí mě autoškola všechny peníze nebo jen část s nich ??



Reakce

Dobrý den, pokud máte odučené všechny hodiny teorie a praktického výcviku, tak Vám autoškola nemá povinnost vracet žádné peníze. Jestliže nemáte absolvované všechny hodiny teorie a praxe, pak Vám náleží vrácení peněz za neuskutečněnou výuku a výcvik.
Pro vysvětlení: autoškola do Vás investovala nemalé finanční prostředky za mzdy pracovníků autoškoly (registrace, výuka teoretických předmětů, výcvik v řízení vozidla, praktické údržby a zdravotní přípravy) a provoz cvičného autobusu. To, že máte zdravotní problém a nemůžete autoškolu zdárně dokončit nemůže jít k tíži autoškoly.
Doba trvání kurzu není nijak omezena. Můžete se v autoškole domluvit, že pokud se po čase Váš zdravotní problém vyřeší a nezmění se zdravotní způsobilost k řízení vozidel skupiny "D", tak si můžete kurz dokončit.