Dotaz na opakování jízd

Reagovat
Dotaz na opakování jízd

Dobrý den, již jsem neudělal autoškolu z praktické části na poslední (třetí) pokus. Dočetl jsem se, že mohu absolvovat doplňkový výcvik a mít opět 3 pokusy. Předpokládal jsem nižší částku za doplňkový výcvik, než kolik stojí celá autoškola. Bylo mi ale oznámeno, že musím zaplatit znovu celou částku, kterou jsem za autoškolu již platil. Mohu se tedy zeptat, jak to je? Zda mám opravdu platit celou částku? Předem Vám děkuji za odpověď.



Reakce

Dobrý den, v případě, že chcete pokračovat po třetí neúspěšné zkoušce z praktické jízdy, musíte si koupit nový výcvik v řízení. To je 28 hodin výcviku v řízení + zkouška. Teoretické předměty opakovat nebudete, zkouška z teorie (test) Vám platí po dobu jednoho roku od první zkoušky.
Co se týká ceny - je potřeba se podívat do ceníku autoškoly, jaké mají sazby za doplatkovou hodinu. Je možné, že cena může být vyšší než cena za hodinu jízdy v základním výcviku. Tvorba cen za výuku a výcvik je plněn v kompetenci každé autoškoly. Je na každém uchazeči, zda se s ceníkem seznámil při zahájení výuky a výcviku.

 
 


Dobrý den, o průběhu zkoušky z praktické jízdy zkušební komisař pořizuje písemný záznam, který dává uchazeči po zkoušce podepsat. V záznamu jsou uvedeny chyby, za které byl uchazeč hodnocen stupněm neprospěl.