Autoškola Blansko, nekalé ceny?

Reagovat
Autoškola Blansko, nekalé ceny?

Dobrý den,
prosím o radu. Absolvovala jsem kompletní výcvik v autoškole v Brně, včetně testů. Písemné testy mám úspěšně splněné, praktické zkoušky mám za sebou dvě neúspěšně. Pro třetí pokus zkoušky jsem se rozhodla změnit autoškolu. Přestoupila jsem do autoškoly Vacek v Blansku. Absolvovala jsem zde dvě kondiční jízdy (celkem 3,5 hodiny) s tím, že jich absolvuji ještě několik a pak zkusím přistoupit ke zkoušce. Na druhé jízdě se pan Vacek choval arogantně, ironicky a tak nepřátelsky, že jsem se rozhodla s ním dál už nepokračovat. Aktuálně po mně chce, abych mu za přestup z jiné autoškoly a ty 2 jízdy zaplatila 3400 korun. Na webu má sice uvedeno, že za přestup se platí 2900, ale je to i včetně zkoušky, která nenastane. Zároveň nejedná se spíše o přestup v tom případě, že bych výcvik v té předchozí škole ještě neměla dokončený? Teď mám kompletně vše dokončené a čekám jen na poslední zkoušku a přijde mi absurdní za to platit tolik peněz. Prosím o radu, jak v tomto případě postupovat. Děkuji.



Reakce

Dobrý den, pokud Vás autoškola Vacek zaregistrovala a pokračovala jste ve výcviku, tak se jedná o přestup i v případě, že v této autoškole nebudete absolvovat závěrečnou zkoušku.
Podáním žádosti jste souhlasila s ceníkem autoškoly, tedy s částkou 2.900 Kč za přestup. Píšete, že jste absolvovala dvě kondiční jízdy v rozsahu 3,5 hodiny (což je zhruba 4,5 vyučovací hodiny), takže požadavek autoškoly na zaplacení částky 3.400 Kč je určitě oprávněný.