Stížnost na autoškolu Nobe a komisaři Ostrava

Reagovat
Stížnost na autoškolu Nobe a komisaři Ostrava

Dobrý den,
prosím Vás, zda by šlo prověřit chování instruktorů autoškoly Nobe a komisařů z Ostravy. A myslím, že nejsem jediná, kdo si na ně stěžuje. Chapu, zvlášť v dnešní době ,kdy je tolik nehod, že opravdu nejde,aby kdekdo měl řidičský průkaz. Ale, aby komisaři vyhazovali záměrně, za vyslovné drobnosti, jestli otočí hlavu míň než si představoval, mi přijde už trochu moc. A to je více takových situací.Trochu mi to přijde jako byznys.
Autoškola Nobe neinformuje, co vše je třeba ohledně plateb, postupu, bere to jako samozřejmost nebo tvrdí, že vše řekli.
Nejhorší je, že člověk se už bojí chodit na zkoušky, protože tuší, že si najdou nějakou drobnost.I když řídí dobře, je si jistý.
Dokonce jsem i slyšela, že si záměrně vybírají místa, kde přesně ví, že nějaká chyby nastane. Ale toto není moje zkušenost.
Nyní mám řidičský průkaz.V jiném městě a hned na poprvé. Takže asi nejsem zas tak špatný řidič.
Budu moc ráda, jestli by šlo aspoň prověřit, zda to není jen moje doměnka.

Předem moc děkuji

S pozdravem
Mazalová






Reakce

Vážená tazatelko,
my nemůžeme v takové roli vystupovat. Můžeme Vám pouze poradit, jak postupovat.
Zdá se, že jste řešení našla přestupem do jiné autoškoly v jiném městě.
Svoji zkušenost můžete např. sdílet na sociálních sítích.

 
 


Jízda v levém jízdním pruhu sama o sobě nemůže být důvodem k hodnocení neprospěl. Více by napovědělo, kdybyste si z Magisrátu obstarala Záznam o zkoušce. Tam musí být přesně napsán důvod proč "neprospěl".