počet pokusů u závěrečné zkoušky

Reagovat
počet pokusů u závěrečné zkoušky

Dd, prosím platí , že u závěrečné zkoušky jsou 3 pokusy na složení teoretických testů a 3 pokusy na jízdy? děkuji moc za informaci JP



Reakce

Vážená tazatelko,
ano, platí. Žadatel o řidičské oprávnění se musí podrobit zkoušce z odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel z předpisů o provozu na pozemních komunikacích a zdravotnické přípravy testem (hodnocení této dílčí zkoušky stupněm prospěl je podmínkou pro pokračování v dalších zkouškách). Ze znalostí ovládání a údržby vozidla, jde-li o žadatele o řidičské oprávnění pro skupiny: C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E. Z praktické jízdy s výcvikovým vozidlem. Pokud žadatel o řidičské oprávnění neprospěje v některé zkoušce, může tuto zkoušku opakovat nejvýše dvakrát. Neuspěje-li žadatel ani při druhé opakované zkoušce, musí se před další zkouškou podrobit nové výuce, nebo novému výcviku (28 hodin). Na ukončení zkoušek máte 12 měsíců ode dne zahájení první zkoušky.

 
 


Vážená tazatelko,
ve Vašem případě již zkoušku z testu dělat nebudete. Pokud žadatel neuspěje třikrát z praktické jízdy, musí se před další zkouškou podrobit novému výcviku (28 hodin skupina B). Na ukončení zkoušek máte 12 měsíců ode dne zahájení první zkoušky.