Chování učitele

Reagovat
Chování učitele

Dobrý den, chtěla bych nestranný názor na autoškolu. Mám za sebou dnes 6. Jízdu. Moc se mi nedaří, nestíhám sledovat všechny značky, ovládat auto ( podle instruktora) jsem hodně vystresovaná, jezdíme už v hustém Libereckém provozu. Dnes jsem nedala směrovku při zařazování do pruhu, a učitel mě hodně pokáral. Snažím se jak to jen zvládnu ale jsem pod velkým natlákem instruktora a pak hodně zmatkuju. Za výcvik jsem zaplatila 17.000 a instruktor mi neustále předhazuje že jsem zaplatila málo peněz že je to základní kurz a ne ty jeho vylepšené. Při dnešní jízdě mi řekl že jsem jeho nejhorší žák. V tuto chvíli jsem absoulutně demotivovaná dále pokračovat ve výcviku. Poradíte mi, jak postupovat dál?



Reakce

Dobrý den, při šesté jízdě by bylo vhodné provádět procvičování získaných základních řidičských dovedností v městském provozu s nízkou hustotou provozu a hlavně v mimoměstském provozu. Do hustého Libereckého provozu by Vás měl vzít až v okamžiku, kdy dobře zvládáte ovládání vozidla.
Pokud máte zkušenost s chováním Vašeho instruktora, kterou popisujete, tak by bylo nejlepší řešení změnit autoškolu, nebo alespoň požádat vedení autoškoly o jiného instruktora.