Stížnost na majitele

Reagovat
Stížnost na majitele

Dobrý den,
jsem velice nespokojen se zvláštním přístupem majitele autoškoly ABM pana Kačinetze.

Když volám panu Kačinetzovi během jeho úředních hodin, tak pan Kačinetz telefony nejprve nezvedá a poté je vytípává, a když už náhodou telefon vezme tak je velice podrážděn a není schopný odpovědět na jakoukoliv otázku. Když ho po telefonu požádám o termín závěrečných zkoušek, vždy mi odpoví, že jsem na řadě, poté mi zavolá až po dvou měsících s termínem na druhý den a musím se rozhodnout během minuty, pokud zaváhám telefon vytípne a další dva měsíce se mi neozve a nebere telefony.
Docházel jsem na jízdy k panu Bílkovi, ale před koncem mého výcviku v této autoškole jsem zjistil, že mi pan Bílek každých odjetých 50 minut zapisuje místo jedné hodiny (k němu do knihy jízd) vždy bez mého vědomí dvě hodiny.
Po upozornění pana Kačinetze na tento problém se mi nedostalo vysvětlení, a od této chvíle mi pan Kačinetz začal házet klacky pod nohy. Následovalo také časté doporučení k dokupování hodin jízd a časté upozorňování na možný neúspěch u závěrečných jízd pokud si je nedokoupím.
Bohužel mám takový pocit, že pan Kačinetz si ode mně vybral peníze a poté se mi snaží dělat jen naschvály.

Byl bych velice rád, aby se o tomto problému dozvědělo co nejvíce budoucích zákazníků a vyvarovali se této autoškole.

Předem děkuji za zpětnou vazbu.

S přáním hezkého dne.
Tomáš Kanda



Reakce

Dobrý den, autoškola, kterou jste si vybral, má v úvodu svých stránek tuto větu:
"Od založení je naše autoškola koncipována jako nízkonákladová. Umíme lépe a efektivněji to samé co ostatní, ale za méně peněz".
Je dobré si při vybírání autoškoly a seznámení s ceníkem uvědomit, že každé auto jezdí na nějaké pohonné hmoty, každý učitel chce dostat mzdu atd. A pokud někdo nabízí výcvik zhruba o 5.000 Kč levněji než ostatní autoškoly v ČR, tak by to mělo být varující. Pak se může stát, že místo 90 minut trvá dvouhodina 50 minut. V případě, že máte problém s naplánováním závěrečné zkoušky, pošlete autoškole doporučený dopis s žádostí o přihlášení ke zkoušce. Autoškola má povinnost pro Vás o zkoušky požádat do 15 ti dnů a úřad musí autoškole pro Vás do dalších 15 ti dnů přidělit termín.
Pokud jste nespokojen s chováním učitele i majitele autoškoly, tak můžete využít možnosti přejít do jiné autoškoly a dokončit výcvik u jiné autoškoly.