Nad normální očekávání

Reagovat
Nad normální očekávání

Přetahují výuku a omlouvají se tím že mají hodně žáků proto nemůžou dostatečně věnovat se přítomným. Žádají extrémně vysoký výsledek, a úplně ignorují to že v běžném životě nikdo, ani samí tak ne jezdí. Ve smlouvě z komisaři tlačí na koupení kondičních jízd ze slovy: "bez nich skoužku určitě nedáte", není žádná mírnost od komisaře.
Chtěj jen povzbudit vlastní ego že mají desítky let za volantem, a sebrat nejvíc poplatků, žádný zájem o tom abych žák získal řidičské oprávnění.
Při žádosti o přezkum říkají že vůbec neví jak se to dělá.


Přílohy:


Reakce

Vážený tazateli,
pokud s hodnocením zkušebního komisaře nesouhlasíte, cítíte se poškozen, a máte za to, že disponujete požadovanými znalostmi a dovednostmi v řízení motorových vozidel, tak jak vyžaduje platná legislativa, pak se můžete se svou námitkou na výrok zkušebního komisaře obrátit na Ministerstvo dopravy, které je orgánem státního dozoru nad zkušebními komisaři.
Žadatel o řidičské oprávnění musí při zkoušce z praktické jízdy v první i druhé části zkoušky prokázat potřebné znalosti a dovednosti, které musí zkušební komisař prověřit. Potřebné informace naleznete v ustanovení § 19 prováděcí vyhlášky č.167/2002 Sb., zákona č.247/2000 Sb., které zahrnuje i hodnocení zkoušky z praktické jízdy.
Přestože Autoškolskému ombudsmanovi nepřísluší přezkoumávat rozhodnutí zkušebního komisaře, je třeba s ohledem na Vámi zaslaný Záznam o zkoušce z praktické jízdy konstatovat, že samotné ohrožení jiného účastníka silničního provozu při přejíždění z jednoho jízdního pruhu do druhého odůvodňuje hodnocení zkoušky z praktické jízdy stupněm neprospěl.