Ukončení autoškoly

Reagovat
Ukončení autoškoly

Dobrý den , před dvěma týdny jsem se rozhodl rozšířit si ŘP o skupinu C a C+E , našel sem si výše zmíněnou autoškolu odevzdal sem tam lékařský posudek ale nepodepsal sem žádnou přihlášku tu mi sice dali ale vůbec jí po mě nechtěli vrátit podepsal sem se pouze na lékařský posudek , po absolvování dvou jízd jsem byl neustále vystavován různými narážkám a zesměšňování mé osoby a to přímo ze strany provozovatele autoškoly , samozřejmě nestojím o žádné tahanice ani nic podobnéh chci se pouze zeptat jak je možné ukončit autoškolu tedy zrušit již započatý výcvik ( proběhli dve jízdy první 90 minut druhá 30 minut kvůli tomu že jsme jeli dva zaci první jel 60 minut a já 30 dohromady jsem tedy odjel 120 minut čistého času ) a jedna hodina teorie , budu muset i tak zaplatit celý kurz? a nebo jen to co jsem v rámci toho kurzu dostal a můžu po zaplacení pak okamžitě výcvik ukončit?



Reakce

Vážený tazateli,
informace k ukončení autoškoly (popř. změně autoškoly) najdete na našich stránkách v sekci „Pro žáky“ - „Přechod do jiné autoškoly“ : Přechod do jiné autoškoly - AUTOŠKOLSKÝ OMBUDSMAN (autoskolsky-ombudsman.cz).
Z Vašeho dotazu vyplývá, že jste zatím autoškole žádnou finanční částku neuhradil. Určitě nebudete muset hradit celou částku, ale jen poměrnou část za poskytnutou výuku a výcvik.