Závěrečná zkouška jízdy

Reagovat
Závěrečná zkouška jízdy

Po ukončení jízdy už po druhé jsem dostal formulář k podepsání bez verdiktu prospěl či neprospěl až po podpisu mi řekne dnes bohužel!!!druhá věc pan komisař mě neustále poučuje a ponižuje dělá ze mě pitomce což myslím že není moc v pořádku když je jízda bezproblémová klidná!jednu slečnu která dnes jezdila ponižoval až ji rozbrečela a to ještě přitvrdil no chudák holka! takhle by se neměl chovat komisař nebo se pletu?s pozdravem děkuji Lorenc



Reakce

Vážený tazateli,
to že Vám komisař dal podepsat záznam o zkoušce, který byl neúplný a po Vašem podpisu tam ještě doplňoval, zda jste prospěl nebo ne, je špatně. Zase na druhou stranu, když to takto bylo, tak jste měl odmítnout tento záznam o zkoušce podepsat a trvat na doplnění všech náležitostí.
Pan komisař se Vás nejspíš nesnažil poučovat, ale seznamoval Vás s chybami, kterých jste se dopustil, aby se příště neopakovaly. Pokud se Vám jeho chování nelíbí, můžete podat stížnost tajemníkovi úřadu u kterého je komisař zaměstnán. Je to jeho nadřízený a může sjednat nápravu.