Žádost o prověření těchto autoškol

Reagovat
Žádost o prověření těchto autoškol

Dobrý den,
Dělám autoškolu jíž podruhé a čím dál tím víc si začínám všímat, jak jsou ty Autoškoly více a více na dně. Jeden skandál o braní peněz za druhým u komisařů apod. Nepřijde mi fér, že za tu dobu jsem promrhal již přes rok a půl svého času. Žádná autoškola nesplnila časový úsek kdy měli následovat zkoušky. Vždy přes 3 měsíce.. jo stane se, 4-5 hold se nedá nic dělat. Ale že jí budu dělat půl roku? Nemluvě o cenách. První 22tis. (Přestup z jedné do jiné z důvodu agresivního učitele (Golem), poplatky za bonus jízdy u (Jordán) a poplatky za samotného komisaře (Karlovy Vary). Druhá šla sice skrze firmu. Nicméně já se té firmě musel upsat. Tudíž to není žádná sranda. Čekají mě za 14 dní zkoušky a s tím co jsem se kdy naučil, popř. jaké mám dřívější zkušenosti jak já tak lidi kolem mě. Bojím se že to opět nevyjde i kdybych chtěl a budu muset čelit ztrátě peněz a nemluvím o tom, jak se mi za to lidé smějí. Že jsem blbý a autoškolu dneska udělá každý (Starší nebo ti co dělají zkoušky v Ostrově). Prosím o nějakém prověření nebo konečně udělání nějakých opatření. Protože mi přijde, že dnešní Autoškoly stojí za velkou bačkoru a je to jen jeden velký bussines.

Děkuji,
Hezký den.



Reakce

Dobrý den, autoškolský ombudsman není oprávněn provádět prověření autoškol. Naše poslání je poskytnout radu, případně pomoc uchazečům o řidičské oprávnění, provozovatelům autoškol, nebo učitelům autoškol.
Cenu za výuku a výcvik si stanoví každá autoškola individuálně. Je na uchazeči, aby se podíval na stránky autoškoly, prostudoval si ceník a vše co autoškola nabízí. Případně je dobré zjistit recenze od absolventů dané autoškoly.
Nepíšete, z jakého důvodu děláte autoškolu podruhé.
Ne vždy je vina jen na straně autoškoly. Mnohdy je to o přístupu uchazeče. Pokud máte obavu, že nejste ještě dobře připravený na závěrečnou zkoušku, proberte to se svým učitelem a poraďte se, co je potřeba doladit, aby byla zkouška úspěšná.