Zruseni objednavky pred nastoupenim kurzu

Reagovat
Zruseni objednavky pred nastoupenim kurzu

Dobry den,
pred par dny jsem si nasel na internetu autoskolu, vyplnil jsem na webu formular, ktery jsem pote stahnul a vytisknul a spolu s lekarskym posudkem jsem ho odnesl podepsany na pobocku autoskoly. jeste tyz den mi volalala zamestankyne autoskoly s dotazem, zda nechci navysit pocet hodin z 28 na 38 (toto navyseni stoji samozrejme vice penez). Jednoduse jsem odpovedel, ze ne a pote me zacala pani v telefonu "presvedcovat" o nevhodnosti meho rozhoduti. Ani pote jsem ji vsak toto navyseni nepotvrdil.
Po telefonatu jsem nabyl pocitu, ze tohle neni autoskola, kterou bych chtel navstevovat, proto jsem se rozhodnul zavolat dalsi den do autoskoly a chtel jsem kurz zrusit - autoskolu jsem zatim nezaplatil, zadne skoleni ani jizdy jsem samozrejme take neabsolvoval, proto me nenapadlo, ze neni mozne kurz zrusit.
Ovsem kdyz jsem druheho dne do autoskoly volal, bylo mi receno, ze kurz neni mozne zrusit, protoze uz me v autoskole nahlasili na magistratu a tak dale a ze jedina moznost je prijit znovu na pobocku, kde mi vystavi nejaky papir se kterym pak budu muset nekam zajit.. nevim, co vsechno mi jeste pani stihnula rict. Proto jsem pak zasel ihned do autoskoly, kde jsem jednal primo s majitelem, ktery se vubec nechoval prijemne a po deseti minutach, kdy se pry snazil onen "papir" vytisknout me vyhodil s tim, ze mi papir posle.
Rad bych se tedy zeptal, existenci onoho "papiru", ktery je jedinou moznosti, zrusit objednany kurz autoskoly, protoze se mi to cele jevi jen jako hnusna praktika a zastrasovani zakaznika, ktery se rozhodnul odejit..
Zde pridavam odkaz na cenik autoskoly, ve kterem jsem nenasel zadnou zminku o zruseni: https://autoskola-nemo.cz/opava/opava-cenik/

Dekuji



Reakce

Vážený tazateli,
pokud jste nic neplatil, není co rušit. Oni by Vám měli vrátit lékařský posudek. Nejjednodušší je dojít k lékaři pro duplikát posudku. I kdybyste měl zapaltit lékaře znova, je to efektivnější, nežli se s někým dohadovat.