Stížnost na majitele autoškoly

Reagovat
Stížnost na majitele autoškoly

Dobrý den,
Můj syn začal dělat autoškoly v Mostku u Chocen v Autoškole KZP s.r.o..
Syn absolvoval výuku a jízdy, ale o tom snad ani psát nechci. Chci si stěžovat na Zdenka Pavčo.
Dne 26.2 přišla synovi ráno sms, „ kde jsi, máš zkoušky „ , syn o žádné zkoušce nevěděl a ani o ní nebyl informován. Po další zkoušce syn oznámil 13.3 panu Pavčovi , ze prestoupi do jiné autoskoly a že zkoušky si udělá jinde. Pan Pavčo napsal „beru na vědomí.“ Když můj otec byl v Autoškole vyzvednout dokument pro jinou autoškoly, je v dokumentu napsáno 25.3 se nedostavil ke zkoušce.
Jednou si syn chtěl před zkouškou dokoupit jízdu, pan Pávčo napsal, že nemá čas, ale když připlatí 59%, tak si ho udělá. Nevím jak přišel na 59%, ale pan Pávčo je neprofesionální.p
Ne že nedal vědět, ale on si píše do dokumentů absolutně co chce. A hlavně to jsou lži. Proto bych si chtěla na pana Zdenka Pávčo stěžovat.
Veškerou komunikaci můžeme doložit.
Děkuji Janišova



Reakce

Dobrý den,
autoškolský ombudsman neřeší stížnosti, nýbrž jen napomáhá radou v orientaci jak postupovat dále v případě Vámi popisovaném a podobných.
Se stížností se musíte obrátit na Obecní úřad s rozšířenou působností - odbor dopravy, který má příslušnou autoškolu ve svém registru. U tohoto úřadu uplatníte své zkušenosti a poznatky se vzájemné komunikace mezi autoškolou a žadatelem.
Co se týká, podle Vás nepravdivého údaje o absenci u zkoušky, uvedeného v převodce, nemá tento žádný vliv na převod do jiné autoškoly a vykonání následujících zkoušek