Autoškola Třebíč

Reagovat
Autoškola Třebíč

Autoškola Pour Třebíč - vzteklý a arogantní instruktor,neschopnost se přizpůsobit,bere si dovolené aniž by to dal dopředu vědět, ruší hodiny z důvodu,že v tu stejnou hodinu má jízdy jiný žák,za x odjetých hodin mi neukázal jak se startuje auto-vždy mne posadil do již nastartovaného auta,za jízdy si vyřizuje osobní telefonáty.Majitel autoškoly má sexuální narážky.



Reakce

Dobrý den, pokud máte tuto zkušenost se svým učitelem, tak jsou dvě možnosti, jak to vyřešit. První možnost je řešit tuto situaci s vedením autoškoly a pokud se to nezlepší, tak přejít do jiné autoškoly. Ta druhá je přejít do jiné autoškoly ihned. Jestliže Vás ve Vámi vybrané autoškole nenaučí základní věci, jako je nastartovat motor vozidla před jízdou, tak Vás nejsou schopni řádně připravit na závěrečnou zkoušku. Potom všechny další hodiny praktického výcviku, které v této autoškole absolvujete, je mrhání penězi.
Stejně tak, jako musíte řešit nekvalitní výuku, tak musíte řešit i sexuální narážky. Buď s vedením autoškoly, nebo přechodem do jiné autoškoly. V Třebíči je několik jiných, kvalitních autoškol, tak stačí si jen správně vybrat.