ukončení kurzu

Reagovat
ukončení kurzu

Dobrý den, v květnu 2021 jsem začala kurz autoškoly. S přestávkami mám odjezdem 16 hodin a řada bych kurz ukončila, bojím se řídit a myslela jsem že se to nějak zlomí. Bohužel ne. Požádala jsem o ukončení a vyúčtování, bohužel paní majitelka se mnou nekomunikuje, nezvedá telefon, na smsky neodpovídá. Už to trvá několik týdnů a já bych věc rada dořešila. Co mám prosím udělat?

Dekuji



Reakce

Dobrý den, máte několik možností jak postupovat. 1. poslat paní majitelce doporučený dopis se svojí žádostí o ukončení výuky a výcviku a provedení vyúčtování neodučených hodin, 2. navštívit osobně autoškolu v úředních hodinách nebo 3. zjistit si na dopravním úřadu, kde provádí závěrečné zkoušky, kdy mají termín zkoušek a na paní majitelku tam počkat. S největší pravděpodobností se před zkušebním komisařem nebude vyhýbat jednání s Vámi.

 
 


Pokud s Vámi autoškola jedná popsaným způsobem, doporučoval bych obrátit se na Českou obchodní inspekci a příslušný Živnostenský úřad. Provozovatel autoškoly nemá právo ponechat si kurzovné, za které nebyla provedena výuka a výcvik.