Stížnost

Reagovat
Stížnost

Zdravím, autoškola do které docházím v rámci studia automechanika se chová velice neprofesiálně , spíše lektor autoškoly.Ponižuje nejen mě ale i spolužáky ve stylu, že nic neumíme, že jsme nejhorší, že neuděláme zkoušky a i vyhrožuje, že si promluví s komisařem aby nám zavařil u zkoušek. A to by nebylo vše, za volantem na nás křičí a zasahuje do řízení zničeho nic,za každou malou drobnost se na nás hned řve a vyčítá, že nic neumíme. Navíc za každou sebemenší chybu zastaví auto a následuje řev a následné vyčtení proč stojím ikdyž lektor stojí na brzdě.Lektor neustále za volantem vytváři nehorázný nátlak a stres. Už několikrát jsme museli vystoupit z auta , jelikož to bylo už nesnesitelné.Nutí nás ze křižovatek vyjíždět kdy on chce ikdyž si nejsme jisti zda to stihneme nebo ne a pokud se na jeho povel nevyjede tak následuje zase řev zdůvodněný tím, že zdržujeme.



Reakce

Dobrý den, situace, které popisujete, nejsou ani tak pro řešení autoškolského ombudsmana, ale hlavně pro vedení Vaší školy. Pokud je to autoškola střední školy, tak je učitel zaměstnancem školy. V tom případě by bylo nejvhodnější, aby celá skupina takto nespokojených žáků oslovila vedení školy a sdělila mu popsané chování učitele a požádala o zjednání nápravy.
V případě, že výuku a výcvik pro střední školu vykonává soukromá autoškola, potom je nutné o chování učitele informovat vedení školy. Škola má možnost ve výběrové řízení najít vhodnější autoškolu, která bude mít lepší přístup ke svým žákům.