Pomoc se řešením situace

Reagovat
Pomoc se řešením situace

Dobrý den,můj syn začale dělat začátkem dubna autoškolu u pana Salvy.Měl bohužel 1 jízdu týdně,tak se můj syn ozval a pan Salva na to moc nereagoval.Tak jsem se ozvala já jako zákonný zástupce.Pan Salva,mi řekl že není v autoškole jediný a že 1 jizda týdně je dostatečná že není rychlomnožírna.Řekl že když jsme nespokojený tak si máme dokoupit VIP kurz na stránkách má popsáno že vip kurz je pro naročné klienty že se podle nich přizbůsobí tak jsem řekl panu salvovi že jo že to doplatim a on že je to zbytečné že to vip je pro maminky na rodičaku že by taky musel jezdit dopoledne že tam mà vice času.Tak si pan Salva vůbec nerozumí.A na to mi napsal že když se nám to nelibi tak máme změnit autoškolu.Rozhodli jsme ji opravdu změnit,tak jsem to oznámila Salvovi a nechtěl se vyjadrit kdy mi da potřebne dokumenty k prestupu,pak na nic nereagoval.Chce mi nauctovat jizdy a teorie tam pry v ceně neni zahrnuta tu nemel ani jednu pry bych platila vic ja si zaplatila synovi za kur autoskoly na B a ted pan Salva zkouši praktiky že kurz se sklada jen z jizd teorii nedela,pry vysletluje teorii pri jizde,pak mi chce nauctovat storno poplatek,za cas straveny planovani jizd a nejakou komunikaci,to ale nesouhlasim za administrativu 500 samozřejmě chápu ale ma mit uvedeny storno poplatek na netu nebo ve smlouve to nema a vysmal se mi že proc by to tam měl mit.S panem Slvou je strašná domluva a jeho chování je katastrofa,nekomunikuje neraaguje nevim co máme dělat a jeste měl sídlo na autoskolu ale to už tam na adrese nema tak ani nevim kde a jak se dostat ke svým penezum za kur a potrebne papiry na prechod.
Děkuji moc Odvodyová



Reakce

Vážená tazatelko,
teorie je samozřejmě povinná v rozsahu dle zákona č. 247/2000 Sb. Bez alespoň 1 hodiny teorie se nesmí zahájit jízdy. Pro stížnost je příslušný obecní úřad obce s rozšířenou působností.
Nepíšete kolik jste platila, ale v zásadě 1 vyučovací hodina jízdy by měla být cena kurzu děleno 29. 28 je jízd a zkouška. Pokud po Vás chce stornopoplatek a nemá ho v ceníku, nemá nárok. Toto je spotřebitelská otázka a pro stížnost je příslušná ČOI.
Pokud jde o sídlo, tak se podívejte do Rejstříku živnostenského podnikání www.rzp.cz nebo se zeptejte na oddělení úřadu, kde se provádí zkoušky. Přeci ale musí mít nějakou učebnu?