Lhostejnost osobního asistenta (učitele)

Reagovat
Lhostejnost osobního asistenta (učitele)

Dobrý den. Mam dotaz, mohu si na poslední závěrečný přezkoušení z praktické zkoužky domluvit jiného instruktora? Mám totiž takový problém, že ke své paní instruktorce nemám důvěru a spíše se s ní bojím jezdit. Defakto celou dobu řídila za mě. Kolikrát si mě nevšímala a jezdili jsme dlouhé hloupé trasy při kterých byla na telefonu a nevšímala si mě. A když jsem si myslela že mi něco jde dobre, tak mě něčím srazila k zemi aby mi dokázala že to ubec neumím. Už mám za sebou už jedn už praktickou zkoužku, a ta dopadla špatně. Uvědomila jsem si při ní, že mě paní učitelka vůbec nic nenaučila, a na to že jsem si zaplatila rychlokurz mě dost odflakla. Zřejmě jsem si měla dělat autoškolu tam kde sem chtěla. Jenže pak mi voll majitel autoškoly že také nabízí rychlokurz s osobním asistentem a tak dále. Byly to lži jak vytáhnout peníze a nic pro to neudělat. Chtěla bych tedy odpověď na to, zda mám právo na jiného instruktora k kterému bych si během 2-4 hodin dokázala vybudovat důvěru a zvládnout tak závěrečné zkoužky. Předem děkuji za odpověď.



Reakce

Vážená tazatelko,
ano, můžete změnit učitele, pokud jich má daná autoškola více. Jen je škoda, že jste to neřešila s majitelem hned, když Vám připadalo, že jezdíte „dlouhé hloupé trasy“ a paní učitelka se Vám dostatečně nevěnuje. Dále je potřeba si uvědomit, že Vás třeba paní učitelka nesrážela, ale snažila se upozornit na chyby, které děláte a které můžou být příčinou nezvládnutí závěrečné zkoušky.
Co se týká pojmu rychlokurz, tak to neznamená, že dostanete nadstandartní výuku, ale že autoškolu zvládnete udělat v kratším čase, oproti běžným kurzům.
Věříme, že opakovanou zkoušku, ať se stávající učitelkou nebo s novým učitelem, již zvládnete a budete dobrý a spokojený řidič.