vrácení peněz autoškolou v nedohlednu

Reagovat
vrácení peněz autoškolou v nedohlednu

Koncem září jsem si online zaplatila autoškolu v Brně na Milady Horákové. Už od začátku jsem dostávala kusé informace, které jen prodlužovali můj nástup. Několikrát jsem marně podle domluvy čekala na majitelku autoškoly na domluveném místě pro předání dokumentů. Nikdy se nedostavila. Po emailu mě informovala, že každý nechává dokumenty v kavárně nedaleko. Ignorace majitelky mě v listopadu donutila z důvodu prosincového přesunu bydliště do jiného města žádat o vrácení peněz, které jsem za autoškolu v plné výši zaplatila.
Dostalo se mi potvrzení, že mi je vrátí a vysvětlování její situace (odešla ji lektorka-poškodila školu,...), následně mě informovala, že peníze pošle automaticky jakmile to bude možné. Je pomalu konec ledna a já nemám jedinou informaci, kdy obdržím svých 10 000 korun. Odpovědí majitelky zůstává "vydržte".
Autoškola od nového roku navíc ukončila svou činnost.



Reakce

Dobrý den, paní Harvotová opravdu na svých webových stránkách ohlásila ukončení činnosti k 31.01.2022. Uvádí tyto kontakty pro vyzvednutí nebo zaslání tiskopisů pro převod do jiné autoškoly a předpokládám i k vyrovnání závazků:
Helena Marie Harvotová
KONTAKTY:
adresa:
Milady Horákové 14
602 00 Brno
tel: 601 626 666
email: helenamarieharvotova@gmail.com
Na výše uvedeném je možné se domluvit na předání připravených dokumentů, vás, kteří jste si je nevyzvedly a nebo dokumentů které se mi vrátili poštou.

Doporučuji urychleně napsat email, nebo nejlépe doporučený dopis se žádostí o vrácení peněz. Pokud paní Harvotová nebude reagovat, navrhuji obrátit se na polici ČR.

 
 


Pokud máte doklady o zaplacení autoškoly a převodku, kde je uvedeno kolik hodin výuky a výcviku bylo odučeno, tak lze jednoduše vypočítat kolik má být vráceno z kurzovného. Pokud paní majitelka nebude reagovat ani na doporučený dopis, tak podejte trestní oznámení. Z ohlasů je zřejmé, že poškozených klientů této autoškoly bude víc.