Přechod do jiné autoškoly - nereagování na žádost

Reagovat
Přechod do jiné autoškoly - nereagování na žádost

Dobrý den,
Obracím se na Vás s dotazem… potřeboval bych poradit jak postupovat v případě, kdy měl syn zaplacenou autoškolu, ale kvůli nespokojenosti se způsobem výuky jsme požádali o ukončení výuky a vydání převodních dokumentů pro jinou autoškolu. Ovšem majitel autoškoly se s námi odmítl osobně bavit, po telefonu se mi vysmál ať si to uděláme jak chceme, datovou schránkou výpověď poslat nelze, protože jí autoškola přijímá jen od úřadů a doporučený dopis zaslaný do vlastních rukou si nepřevzali.

Proto bych se chtěl zeptat jaká je jiná možnost jak žáka od autoškoly převést, když mu běží lhůta pro absolvování autoškoly, ale takto jí není možné dokončit vůbec.



Reakce

Vážený tazateli,
pokud jde o chování autoškoly a nevydání dokladů, je třeba se obrátit se stížností na obecní úřad obce s rozšířenou působností, kde má autoškola registraci k provozování autoškoly. Ve Vašem případě je to Magistrát města Liberec – Odbor dopravy, specialisté odboru dopravy (zkušební komisaři) nám. Dr. E. Beneše 183/22 č. dveří 2.19 tel.: 48 524 3055.