Lež a ignorování od autoškoly

Reagovat
Lež a ignorování od autoškoly

Dobrý den, Vážený pane, Vážená paní.
Píšu Vám už po druhé.
Před dvěma měsíci jsem měla závěrečnou jízdu a nedala jsem ji. Před týdnem mi napsali že můžu opravit jízdu 6. října. Jsem souhlasila a začala kupovat kondiční jízdy, abych si všechno zopakovala. Několikrát jsem se snažila dozvědět v kolik přesně mám přijet na závěrečnou jízdu, nikdo mi neodpovídal. 5 října večer mi napsali, že kancelář autoškoly je zavřená kvůli nemocí a jízdy se konat nebudou. 6 října jsem tam jela ráno, abych si byla jistá že je to pravda, protože v minulosti už jsme měli konflikt s majitelkou, kvůli nedorozumění. Když jsem tam dorazila, jsem zjistila že se jízdy konají, a že mi lhali. S učitelkou jsme nic nevyřešili, protože říkala že se to s ní neřeší. Teď se snažím kontaktovat majitelku autoškoly a odpovídá mi na všechno stejnou zprávou.


Přílohy:


Reakce

Dobrý den, pokud máte uvedené špatné zkušenosti s komunikací s vedením autoškoly, tak doporučuji požádat o přihlášení k opravné zkoušce doporučeným dopisem.
Druhá možnost je dojít do kanceláře autoškoly s žádostí o přidělení termínu opravné zkoušky a nechat si podepsat předání této žádosti na kopii.
V obou případech požádat o písemné sdělení termínu opravné zkoušky.
Třetí možnost je změnit autoškolu. Toto je až krajní možnost po vyčerpání všech předchozích možností.