Peněžní podvod

Reagovat
Peněžní podvod

Dobrý den,
jmenuji se Dominic-Nicolas Bűchi a jsem bratr a syn dvou poškozených osob, kteří dělali autoškolu u pana Vantucha a oba dostali bezdůvodný verdikt, že zkoušku neudělali skrze bizarní chyby, které si pan Vantuch a komisař vymysleli. Bylo mi také řečeno, že žák předchozí zkouškou prošel i když se dopustil fatální chyby ( předjetí autobusu chvíli po zastavení.) Má matka, která zkoušku neudělal byla obviněna, že si najela na patník, což ale také nebyla pravda. Poté jí byly nabízeny další jízdy za více peněz a to se tak opakoval asi dvakrát do doby než můj již zesnulý otec řekl dost. I když jsou obě zkoušky od sebe pár let tak se nám zdá, že pan Vantuch cítí z našeho příjmení pouze peníze. Tudíž mám strach aby se mi nestalo totéž.
Proto Vás žádám o prověření celé situace, aby se předešlo dalším takovým nešvarům.

S pozdravem hezkého dne,

Bűchi



Reakce

Vážený tazateli,
z dotazu nejsme schopni posoudit, zda se jednalo o vymyšlené chyby. Vašim příbuzným byl jistě předložen k podpisu záznam o zkoušce. Jestliže s ním nesouhlasili, měli ho odmítnout podepsat.
Jestli nesouhlasí s výrokem zkušebního komisaře, tak mají možnost obrátit se na Ministerstvo dopravy ČR, které provádím státní odborný dozor nad zkušebními komisaři a vznést námitku proti rozhodnutí zkušebního komisaře. Vyžádat si záznam o zkoušce a k námitce jej přiložit.