Stiznost

Reagovat
Stiznost

Dobry den,
Dnes 26.5 2021 mi bylo sděleno instruktorem autoskoly ze zaverecna jizda ktera se mela konec nasledujici den je zrusena z duvodu probadleho terminu (pulrocniho obdobi), ktery dle jeho slov skoncil 18.5.21 o cemz me zmineny instruktor neinformoval.
Pisemny test jsem splnila 26.4.21 a dale jsem byla s instruktorem domluvena ze si jeste priplatim jizdu navic pred zaverecnou zkouskou ,coz se stalo 24.5.21.
Na zaklade vseho mi dnes instruktor sdelil ze je mi ochoten provest rychlokurz za polovicni cenu ,s cimz nesouhlasim jeilokz nedoslo k pochybeni z me strany.
Po vyse zminenem absolvovani pisemneho testu zbyvaly 3 tydny k provedeni zaverecne jizdy k cemuz nedoslo jelikoz jsk jsem zminila me nikdo neinformoval a instruktor mi s klidnym srdcem planoval zkousku v tomto vzdalenem obdobi ve kterem doslo k situaci.
Snad jsem se vyjadrila se vsemi nalezitostmi a strucne.
Predem dekuji za pomoc



Reakce

Vážená tazatelko,
vyjádřila jste se opravdu stručně, ovšem bez základní a rozhodné informace, ze které by bylo možné stanovit, kdy Vám končí lhůta pro vykonání zkoušek. Tou základní informací je datum, kdy byla zkouška poprvé konána, bez ohledu na její výsledek.
Ve vlastním zájmu, dodejte toto datum co nejdříve.