Dotaz o vycviku

Reagovat
Dotaz o vycviku

Dobrý den
V září jsem začala rychlokurz autoškoly, v listopadu jsem udělala zkoušky písemné a praktické ne. Prakticke uz jsem dělala 4x bohužel jako většina ze stejné autoškoly neúspěšně..prikupuji si hodiny jizd ,ale uz me to vyslo přes 20tisic,jelikož ted je zakaz zkoušek tak musime cekat.
Chtěla bych se zeptat zda se dá začít nový kurz u jine autoškoly jen prakticka část, jelikož dokupovat si jizdy vyjde dráž než kurz autoškoly. Docela mě zaráží, že tolik žáků u nas pořád nemuze zvládnout zkoušku z jizd.priklad ze 14 ani jeden,z 9 na 4pokus ani jeden..
Děkuji předem za radu



Reakce

Vážená tazatelko,

začít nový kurz jak píšte jen z praktické části u jiného provozovatele autoškoly zákon neumožňuje. Vzhledem k tolika opravným pokusům doporučuji vyhledat jinou autoškolu (nejlépe na doporučení nebo dle recenzí) a přestoupit pro dokončení zkoušky tam, kde se Vám budou intenzivně věnovat v zdokonalení vašich dovedností. K dokončení opakovaných zkoušek Vám stačí žádost o přijetí k výuce a výcviku, lékařský posudek a protokol o závěrečné zkoušce (vše byste měla již mít u sebe). S novým provozovatel autoškoly se nezapomeňte dopředu dohodnout podmínky (cena+lhůty) nejlépe uzavřením smlouvy.