Stížnost na pana Luďka Kvapila

Reagovat
Stížnost na pana Luďka Kvapila

Dobrý den, chtěl bych si stěžovat na instruktora autoškoly Nobe Olomouc, pana Luďka Kvapila. Tento učitel byl ke mně již od teoretické výuky urážlivý, hrubý a nepříjemný. Při jízdách se vše jen zhoršilo. Konkrétně z něj padaly neustále dotazy typu: "děláte si ze mě prdel," neustále vulgarismy typu "kurva," "doprdele" apod. Také jsem se několikrát dozvěděl, že jsem "horší jak pětileté dítě" a takovéto urážky u něj byly na denním pořádku. Pan učitel mě opakovaně vystresoval pred jízdou natolik, že jsem poté dělal zcela školácké chyby, jako například jízda na červenou, apod. Tato zkušenost mne velmi mrzí, protože jsem se snažil si vybrat pro mne nejideálnější a nejvhodnější autoškolu s tím nejvíce příjemným lektorem a místo toho jsem dostal labilního pána, který mne pokaždé jen kritizoval, stresoval a nikdy za NIC nepochválil.

Momentálně je situace taková, že jsem podal u autoškolovy Nobe žádost o reklamaci celého kurzu, a moc rád bych dostal nazpět své peníze, které jsem utratil za neurvalého a vulgárního učitele. Věřím, že se mou stížností asi nikdo z tohoto webu zabývat nebude, ale nemám si kde jinde stěžovat a dovolat se pro sebe spravedlnosti, takže jsem to udělal aspoň tady.



Reakce

Vážený pane,
pokud bylo chování Vašeho učitele takové, jak popisujete, tak jste si měl jeho chování a způsob vyjadřování vyjasnit ihned na začátku výuky a výcviku. Pokud by nedošlo z jeho strany k nápravě, měl jste požádat o jiného učitele a neprodleně informovat vedení autoškoly, které je za chování svých zaměstnanců odpovědné a mělo vzniklou situaci řešit a uvést do pořádku. Pokud by ani vedení autoškoly nesjednalo nápravu, pak jste měl možnost obrátit se na ORP pod který příslušná autoškola spadá, nebo na odbor dopravy příslušného krajského úřadu se stížností. Všichni chceme, aby učitelé autoškoly odváděli kvalitní práci, za kterou jste si zaplatil. Další možností byla změna autoškoly. Momentálně musíte vyčkat, jak bude reagovat autoškola na Vaši reklamaci. Doporučujeme veškeré požadavky vůči autoškole řešit průkaznou písemnou formou.